Ajankohtaista

Hetki uutuudet helmikuussa 2017

Uusia Hetki-salaatteja on putkahtanut sekä ”on the go”- tiimiin että LounasHetki- valikoimaan

Näppäränkokoiset ”on the go” Hetki-salaatit sopivat niin välipaloiksi kuin pieniksi aterioiksi. Älä anna pienen koon hämätä, sillä salaatit ovat erinomaisia hiilihydraattien, proteiinien ja hyvien rasvojen lähteitä!


Härkis-Papumix 180 g Härkispapumix salaatti
Vegaaninen ruokaisa salaattiannos trendikkäällä härkiksellä höystettynä! Salaatti sisältää Härkis-härkäpapuvalmisteen lisäksi proteiinipitoisia kikherneitä sekä soija- ja mustapapuja. Lisäksi salaatissa maistuu mm. maissi ja paprika. Hyviä rasvoja salaattiin tuo rypsiöljy.


Kana-Risoni 185 g kana-risoni salaatti
Raikas hedelmäinen kanasalaatti! Salaatissa on mm. jyväpastaa, marinoitua lehtikaalta ja mangoa. Proteiininlähteenä toimii broileri ja hyvien rasvojen lähteenä rypsiöljy.

Tonnikala-Farfalle 175 g Tonnikala-farfelle salaatti
Maukas kalavaihtoehto pastasalaatteihin! Salaatissa on mm. raikasta farfalle-sitruunapastaa, kesäkurpitsakuutioita, marinoitua punasipulia ja tilliä. Proteiininlähteinä toimivat tonnikala sekä soijapavut ja hyviä rasvoja salaattiin tuo rypsiöljy.


LounasHetki-salaatit ovat Suomen suosituimpia salaattiaterioita! Valikoimastamme löytyy liha- kala- ja kasvisvaihtoehtoja sekä yksi täysin vegaaninen vaihtoehto. Toivotamme myös uudet tulokkaat tervetulleiksi!


Falafelsalaatti Falafel salaatti
Aitoja Lähi-idän makuja sisältävä salaatti, ilman lihaa! Lämpimän mausteisessa salaatissa on salaattisekoituksen lisäksi maukkaita falafelpyöryköitä, harissalla
maustettua helmicouscousia ja marinoitua punasipulia. Salaatin kruunaa raikas jogurttikastike.

Kinkku-Pastasalaatti Kinkkupasta salaatti
Täyttävä ja konstailematon salaatti, jossa on salaattipohjan päällä fusillipastaa, kinkkua, kirsikkatomaatteja ja paprikaa. Salaatissa on maukas coleslawkastike.

Palaa