Fresh Servant

Fresh Servant Oy Ab on innovatiivinen perheyhtiö Pietarsaaresta, joka perustettiin vuonna 1995. Tätä ennen yritys toimi Oy Snellman Ab:n alaisena. Toiminta sai alkunsa jo vuonna 1971 nimellä Snellman Vihannestukku Oy.

Fresh Servantilla on toimipisteet Pietarsaaressa ja Vaasassa.

Aloitimme pienenä paikallisena tukkuliikkeenä, mutta toiminta-alueemme on kasvanut tasaisesti kattamaan koko Suomen. Hyvän markkina-asemamme olemme saavuttaneet toimintaperiaatteemme ansiosta: uskomme, että hyvät suhteet sopimusviljelijöihin ja oma suora tuonti takaavat korkealaatuiset raaka-aineet ja tuotteiden tuoreuden. Meille on erittäin tärkeää tuntea myymiemme tuotteiden alkuperä sekä määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti rakentaa yhteistyötä toimitusketjussa aina pellolta pöytään saakka.

Tänä päivänä olemme edelläkävijä lounassalaattien, suurkeittiötuotteiden ja kuluttajille valmiiksi pakattujen hedelmien ja vihannesten tuotejalostuksessa. Kuluttajapakattujen tuotteiden valmistus aloitettiin 1998. 2000-luvulla Fresh Servant oli ensimmäinen valtakunnallisessa jakelussa oleva tuoresalaattien toimittaja.